Świnka morska

Ewa34

Napisano: 2010-02-10 22:15:51

Kuzyn juź wybrał mama kupiła mu samiczkę i jest taki szczęśliwy a Wam dziękuję za porady i pomoc.

izka53

Napisano: 2010-02-10 23:00:28

Ewka, to jak będziesz miła możliwość "podglądu" to napisz, bo Swinki nadal mnie fascynują, ale teraz nie mam gdzie ich trzymać. A nie wiem czy pisałam, że koty boją sie świnek? Nie wiem czy to chodzi o zapach czy o dżwięki, jakie wydają, ale kot, który podbiega do świnki nagle się cofa i nie atakuje jej nawet jak jest niewiele większa od myszy. Przepraktykowałam to na kilku świnkach obu płci i na kilku kotach, zawsze tak samo, jak kot pobiega do świnki i zaczynaja wąchać, ona zaczyna gwizdać i kot ucieka, ale nie jestem wstanie rozszyfrowac czy chodzi o częstotliwość jej gwizdu czy o zapach, bo to reakcja natychmiastowa

Ewa34

Napisano: 2010-02-11 13:38:09

Izka jak tylko będe u kuzyna to zrobię fotkę świnki to napewno ją zobaczysz. Postaram się ją wysłać .

izka53

Napisano: 2010-02-11 23:47:03

czekam z niecierpliwościa jak nie bedziesz chciała tu zamieścić to podam ci adres mejlowy

Ewa34

Napisano: 2010-02-13 14:50:24

Ok Izka53 jak tylko bedę miala to wyślę Ci. Pozdro..
Napisz odpowiedź Śledź ten temat
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły więcej »

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

zdolność kotów do chowania pazurów to najbardziej charakterystyczna ich cecha? Jedynie gepard, którego atutem w łowach jest prędkość, nie wykorzystuje tej umiejętności.

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl