Wypowiadasz się jako Gość. Aby posiadać możliwość podpisania się swoim nickiem lub ustawienia avatara musisz się zalogować lub zarejestrować, jeśli nie posiadasz konta.
to mi nie przyszło do głowy, ale faktycznie wolno wychodzący kot jest chyba bardziej narażony na zaginiecie niż pies. A ile kosztuje to u kota? Choc jak sie orientuję , ty , Spinoo masz rasowce, a ja tylko przecudnego dachowca, ale miłość chyba nie ma ceny
to jest bardzo dobre, bo wyobraż sobie, gdyby Bubę na spacerze coś wystraszyło i uciekłaby... Czarna rozpacz, a tak dużo wieksza szansa na odnalezienie bo przeciez czip zawiera wszystkie dane właściciela
Dzięki za posty. Właśnie teraz w lutym w Zielonej Górze jest bezpłatne czipowanie psów ale obowiązkowe i uspokoiliście mnie że to jest bezbolesne, więc jutro idę z moją Bubą.
W Poznaniu wszystkie psy powinny zostać bezpłatnie zaczipowane w zeszłym roku, od 1 lutego straż miejska ma prawo wystawiac mandat za brak czipa, z opowieści moich koleżanek wiem, że jest to niemal bezbolesne, małe ukłucie jak zastrzyk, większy stres dla właściciela niż dla psa