Mój pies ucieka z ogrodu -pomocy

Tymo18

Napisano: 2011-11-01 19:52:35

Moja suczka Diana ma 10 lat psich i nie ma dzieci jest wyżłem szorstkowlosym . Fajny z niej piesek ale ciągle ucieka przez płot !! Potrafi przejść przez plot druciany. Gdy tylko moja mama spuści ja z oka to juz ucieka .Gdy spostrzeżemy sie ze uciekla natychmiast ja szukamy,po jakims czasie ja znajdziemy ale raz zdarzylo sie ze nie bylo jej przez 3 dni .Nia wiem co robić.Aha i jeszcze boji sie burzy panicznie.Oczywiscie teraz wypuszczmy ja na ogrod ale tylko wtedy kiedy ktos jest na ogrodzie.Chcialbym zeby mozna ja bylo wypuscic na kilka godzin samą na ogrod

Tymo18

Napisano: 2011-11-01 19:53:30

czekam na odpowiedz i porady dziekuje

Dominka_20

Napisano: 2011-11-01 20:09:54

Mój pies też uciekał przez płot i to z powodu miłości więc go wysterylizowaliśmy a burzy boi się bo grzmoty słyszy głośniej niż ludzie .
Napisz odpowiedź Śledź ten temat
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

na terenach występowania pandy małej w potocznym języku chińskim jest ona nazywana hǔo hú (火狐), co dosłownie oznacza ognisty lis? Jednakże ta nazwa jest stosowana także na określenie zwykłego lisa. W wyniku pomyłki dosłowne angielskie tłumaczenie tej nazwy (firefox) znalazło się na stronie internetowej Wellington Zoo zamiast nazwy właściwej (red panda, lesser panda). Tłumaczenie to wybrano jako ostateczną nazwę przeglądarki internetowej Mozilla Firefox, co stało się źródłem niekończących się sporów na temat jej właściwego znaczenia, skrótu czy wyglądu logo.

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl