drugi kot w domu

kasia2507

Napisano: 2012-02-11 13:28:03

Na feriach byłam w domku wczasowym takie spotkanie rodzinne i przychodził tam kotek wygląda na ok 3-4 miesiące jest cały czarny i był wygłodniały nakarmiliśmy go i przychodził ciągle, szkoda mi się go zrobiło i przygarnęliśmy go do domu tylko jedynym problemem jest to, że w domu mamy już jednego kota( ten przygarnięty to też kot) i nie dogadują się. Teraz już jest lepiej niż na początku ale dalej nie umieją znaleźć wspólnego języka tak wiem ze ten mój kot broni terenu i w ogóle ale czy znacie jakiś sposób żeby zachęcić je do siebie?
Gość
Bez rejestracji
Napisano: 2012-02-20 12:02:12

Ja tez przygarnelam kota po roku posiadania pierwszego.Na poczatku koty nie bardzo sie znosily.Teraz sa dobrymi kumplami,bawia sie razem i rozrabiaja.
Casami sa miedzy nimi jakies sprzeczki ale nie robia sobie krzywdy.Czasami spia w jednym koszyku przytulone do siebie.Ja duzo bawie sie ze swoimi kotami tak zeby razem uczestniczyly w zabawie.Mysle ze Twoje tez sie do siebie przyzwyczaja i zaprzyjaznia, tylko trzeba troche czasu.
Napisz odpowiedź Śledź ten temat
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

1,7 grama wazy najmniejszy nietoperz na swiecie ssak jest to nietoperz znaleziony w Tajlandii?

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl