Odpowiedź na: Dlaczego zmieniło się moje zdjęcie główne?

Wypowiadasz się jako Gość. Aby posiadać możliwość podpisania się swoim nickiem lub ustawienia avatara musisz się zalogować lub zarejestrować, jeśli nie posiadasz konta.

Treść posta:

Ostatnie 10 postów (w odwrotnej kolejności):

izka53

Napisano: 2010-03-07 20:21:35

Udało mi sie wrócic do starego zdjęcia, trzeba było troche pokombinowac, a na to zawsze brakuje czasu, w moim przypadku to nie moderatorzy, tylko moje błedy i pospiech. Lechdom, w twoich galeriach jestem zawsze jak wchodze na stronki, zapraszam na profile moich kotów, i na forum "Historie zwierząt", gdzie je opisałam

lechdem

Napisano: 2010-03-07 16:25:28

Izo! Też mam problemy z dodawaniem zdjęć w tym portalu, lecz sądzę, że to się wszystko poprawi i moderatorzy nabiorą wprawy w zatwierdzaniu, usuwaniu i innych czynnościach związanych ze zdjęciami.
W "Twoich Zwierzakach" trochę inaczej jest ze zdjęciami /do 500 kb/, niż na Naszej Klasie.
Uważam jednak, że wszystko będzie dobrze.
Życzę powodzenia i zapraszam do mojej galerii.

izka53

Napisano: 2010-03-03 00:45:41

nie wiem, gdzie popełniłam błąd, bo dodane zdjęcia są, ale nie wiem jak powrócic do starego zdjecia głównego, więc proszę, pomóżcie

izka53

Napisano: 2010-03-02 23:50:29

tyle to ja wiem, ale nadal nie rozumiem, dlaczego stare zdjęcie się wykasowało, a reszty nie ma . Trudno, może jutro spróbuje znów
Napisano: 2010-03-02 08:23:03

Zdjęcia muszą zostać zaakceptowane przez jednego z naszych moderatorów - dlatego nie pojawiają się od razu.

KatiMati11

Napisano: 2010-03-02 02:42:24

ja dodaję zdjęcia swojego psa i mi ich w ogóle nie pokazuje... :/

izka53

Napisano: 2010-03-01 23:50:42

Chciałam wczoraj dodac kilka zdjęc do galerii Miki, a tymczasem zmieniłam zdjecie główne, stare znikneło, a nowe zdjęcia " nie dodały się". Dlaczego?
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły

więcej »

Dodaj

Czy wiesz, że ...

więcej »

odkąd pies stał się naszym przyjacielem, ludzie krzyżowali je, by nadać im pożądane cechy? Rzymianie hodowali psy silne, inteligentne i z instynktem terytorialnym. Miały nie tylko pilnować rzymskich domów, lecz także służyć na wojnie. Hiszpańscy konkwistadorzy używali gładkich i zwinnych chartów do zdobywania Nowego Świata. Chińczycy hodowali psy towarzyszące niewidomym już w XIII wieku.

Ostatnio na forum

więcej »

Ostatnio komentowane