Czy wasze zwierze kiedyś zachorowało!?

witch1

Napisano: 2010-03-09 15:43:00

Czy wasze zwierze zachorowało?Chociaż ras?Jeśli zachorowało nawet 20 lat temu to napiszcie:
jaka to była choroba np.rak
czy dało się ją uleczyć np.nie
czy to była straszna choroba np.średnia
ile chorub miało wasze zwierze np.28
jakie to zwierze np.chomik
jak one się nazywa lub nazywało np.Ryśu
ile wtedy zwierze miało lat np.8
jaka to była rasa np.Husky
czym była pszyczyna choroby np.zranienie
ile lat temu to się stało np.33
kiedy to się stało np.wczoraj wieczorem
jaka wtedy była data np.2009-12-31 23:14:13
jaka to była godzina np.6,00
czy to było rono wieczorem czy popołudniu np.rano
co wtedy robiłeś/łaś np.poszłem/łam na zakupy
czy wtedy tszeba było pojechać do weterynarza np.końecznie
ile zapłaciłaś/łeś za leczenie np.300 zł.

izka53

Napisano: 2010-03-09 19:33:42

witch1 to juz cała ankieta, a ma być tylko odpowiedz na post. Wszystkie zwierzęta kiedyś choruja, a im są starsze tym częściej. A jak choruja to trzeba do weterynarza, a weterynarz kosztuje i to niemało. Jak ktos miał dużo zwierząt tak jak ja , to o chorobach może napisac kilka tomów, bez przepisywania wikipedii

ojeja

Napisano: 2010-03-09 20:15:00

wiesz jak zwierzę zachoruje to nie myśli się o dacie, godzinie, porze dnia i o tym co się wówczs robiło albo miało zrobić. Wtedy liczy się tylko zwierzę i to aby jak najszybciej jechać z nim do lecznicy żeby mu pomóc ulżyć w cierpieniu.

izka53

Napisano: 2010-03-09 21:45:27

dokładnie o to chodzi, bo każda choroba zwierzaka to dla właściciela ogromny stres, czy będzie w stanie mu pomóc i czy zdąży

Ewa34

Napisano: 2010-03-10 11:45:43

Moja labradorka Buba zachorowała w listopadzie ubiegłego roku pamiętam to była niedziela popołudniu jakos zachowywała się dziwnie nie chciała jeść ciągle spała i nagle zauwaźyłam źe jej oczy zrobiły się czerwone i coraz większe i wybauszone i nie czekając zadzwoniłam do swojego weterynarza i powiedziałam mu co jest on natychmiast kazał przyjechać do kliniki,pojechaliśmy i opowiedziałam źe wczoraj sąsiadka myła klatkę schodową jakims płynem dezynfekującym i lekarz wet.stwierdził źe Buba jest alergiczką,zbadal ją zakropił oczy,dal zastrzyk z antybiotykiem i przepisal do domu krople z antybiotykiem i kazal by przyjść do kontroli zapłaciłam właśnie 300 zł. Ale Bubie przeszło juź do następnego dnia krople podawałam jej jeszcze dwa tygodnie i od tej pory juź nie chorowala.

Dominka_20

Napisano: 2012-01-02 17:55:09

Moja suczka Zuza ,kundelek,Zachorowała na raka .umarła jak jeszcze byłam w przedszkolu .Stało się to 4 lata temu w 2006 roku dokładnej daty nie pamiętam.A miała 8 lat i była ze schroniska

Moja świnka Pusia umarła na zapalenie oskrzeli,płuc lub na jakąś infekcję.
Zmarła 2011 roku 17.12. o godz.13.30. .Była świnką morską rozetką.

Pies Dyluś (kundelek) miał kaszel i nie pamiętam kiedy to było ale miał :)
Napisz odpowiedź Śledź ten temat
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

kameleony mają oczy niezależne od siebie tak, że każde może patrzeć w inną stronę wcale nie robiąc zeza?

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl