WYNIKI Konkursu "Twój Zwierzak w Obiektywie"

Napisano: 2010-03-15 00:00:00

Drodzy użytkownicy,

Zgodnie z regulaminem konkurs został zakończony. Dziękujemy za zaangażowanie w głosowaniu oraz dodane zdjęcia - wszystkie są wspaniałe.

Nie obeszło się jednak bez przykrych incydentów, a konkretnie oszustw w głosowaniu. Niestety kilku użytkowników zaczęło tworzyć konta tylko po to by oceniać dodane wcześniej przez siebie zdjęcia uzyskując przewagę na innymi zdjęciami.

Zdjęcia owych użytkowników zostają zdyskwalifikowane, a ich konta zablokowane z wiadomych powodów.

Zwycięzcom gratulujemy! Na adres e-mail podany przy rejestracji konta, z którego zdjęcie zostało dodane zostanie wysłany e-mail z dalszymi instrukcjami.

Oto zwycięskie zdjęcia:
MIEJSCE 1.

MIEJSCE 2.

MIEJSCE 3.

Dodatkowo zespół portalu TwojeZwierzaki.org postanowił przyznać dwa wyróżniania-niespodzianki za wspaniałe uchwycenie kociej natury. Oto wyróżnione zdjęcia:

skarbeczek0204

Napisano: 2010-03-15 19:55:09

gratuluje zwycięzcom!!! Mam nadzieje,że z moja kicią poszczęści sie nam innym razem :) pozdrawiam

Corinne

Napisano: 2010-03-16 21:16:52

Fajnie że wygrały te zdjęcia na które głosowałam

lechdem

Napisano: 2010-03-17 17:44:35

Gratulujemy zwycięzcom i stwierdzamy, że jednak pieski górą, a szkoda ponieważ kociaki są też wspaniałe, tylko może im trudniej zrobić udane zdjęcie...

Ewa34

Napisano: 2010-03-18 12:38:11

Jedni kochają pieski inni kotki więc kaźdy kocha to co kocha i źe w konkursie wygrały pieski no cóź ja nie zdobyłam źadnej nagrody i nie mam źadnej pretensji do nikogo i cieszę się źe wygrali którzy okazali się lepsi.

Corinne

Napisano: 2010-04-11 19:48:07

No
Napisz odpowiedź Śledź ten temat
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

najmniejszy koń świata ma zaledwie 44.4cm wysokości w kłębie?

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl