Odpowiedź na: Problem techniczny

Wypowiadasz się jako Gość. Aby posiadać możliwość podpisania się swoim nickiem lub ustawienia avatara musisz się zalogować lub zarejestrować, jeśli nie posiadasz konta.

Treść posta:

Ostatnie 10 postów (w odwrotnej kolejności):

izka53

Napisano: 2010-07-29 19:18:13

dzięki za linki, pewno wezme mozillę, bo wiem , ze ma to moja wnuczka, a teraz jak weszłam na Zwierzaki, to wreszcie było normalnie. Pozdrawiam moderatorów
Napisano: 2010-07-29 17:49:07

Strona została przetestowana na wszystkich przeglądarkach - działa bez problemu. Jeżeli nie wyświetla się prawidłowo należy zaktualizować przeglądarkę.

Starsze wersje przeglądarek zostawiają wiele do życzenia w kwestii bezpieczeństwa. Polecane przeglądarki: Mozilla Firefox 3, Opera 10, Google Chrome 5. Poniżej zamieściliśmy linki do bezpłatnego pobrania wyżej wymienionych przeglądarek.

Mozilla Firefox
Opera
Google Chorme

Pipi 23a

Napisano: 2010-07-29 16:20:02

Mnie terz się tak robi ale nie wiem jaką mam przeglądarke.
Napisano: 2010-07-29 16:16:15

Na wszystkich nowych przeglądarkach strona wyświetla się prawidłowo. Ostatnio wprowadzamy liczne modyfikacje, które mogą być powodem złego wyświetlania się strony w starszych wersjach przeglądarek.

Proszę zaktualizować przeglądarkę lub zmienić na inną i powinno być dobrze.

izka53

Napisano: 2010-07-29 16:12:59

windows Internet Explorer albo tez windows xp, nie znam sie na tym zbytnio. A z punktami szkoda.....
Napisano: 2010-07-29 16:06:29

Proszę podać wersję przeglądarki jaką Pani używa. Tak - niektóre "martwe" tematy zostają usuwane w celu odświeżenia forum, więc pewnie dlatego tak się dzieje.

izka53

Napisano: 2010-07-29 16:04:27

od paru dni, dokładnie od momentu wprowadzenia możliwości śledzenia tematów, mam dziwny objaw, mianowicie w momencie wejścia na stronę, obojętnie czy się loguję czy nie, mam obraz przesunięty w prawo o jakieś 30%. Każdą kolejną stronę muszę przesuwać, aby zobaczyć ją w całości, nawet jak chcę się zalogować. Nigdzie indziej to zjawisko nie występuje, tylko na TwoichZwierzakach. I druga sprawa - miałam więcej postów i więcej punktów. Wiem , ze tematy z forum po jakimś czasie są usuwane, czy to dlatego?
Zarejestruj się Zaloguj się

Ostatnio czytane artykuły więcej »

Dodaj

PustaMiska - akcja charytatywna

Czy wiesz, że ... więcej »

struś znosi średnio od 40 do 80 jaj w okresie lęgowym od końca marca do początku października (w warunkach hodowlanych)?

Reklama

Ostatnio na forum więcej »

Ostatnio komentowane

ZaginalDom.pl